23948sdkhjf

Dansk Supermarked henter ny direktør hos Maersk

Det bliver nuværende HR-chef i Maersk Tankers, vice president Peter Poulsen, der overtager det ledige job som HR-direktør i Dansk Supermarked.
Med ansættelsen af Peter Poulsen pr. 1. september 2013 er Dansk Supermarkeds øverste ledelse, Executive Comittee, yderligere styrket. Endvidere indtræder koncernens nye CFO, Chris Nicholas, d. 1. juli.

Peter Poulsen har arbejdet i A.P.Møller-Maersk-gruppen siden 2003. Senest altså som HR-ansvarlig i Maersk Tankers og forud for dette i Hong Kong som HR-chef i Maersk Line med ansvar for den nordasiatiske region.

Administrerende direktør i Dansk Supermarked Per Bank siger om ansættelsen af Peter Poulsen:
- Peter har stor erfaring med HR både fra Danmark og internationalt, og den erfaring skal han bruge til at fortsætte udviklingen af det høje niveau, Dansk Supermarked driver HR på. Jeg ser meget frem til Peters bidrag i min Executive Committee og til Dansk Supermarked som helhed.

Udover erfaring fra A.P.Møller-Maersk har 39-årige Peter Poulsen en erhvervs-Ph.D. omhandlende organisationsforandringer på LEGO og en Master i Organisation og Ledelse, begge fra Aalborg Universitet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094